Det är hög tid att boka in årets julbord 2021!

Doften av glögg sprider sig över Packhuskajen och ombord på våra båtar är stämningen varm och förväntansfull. Bjud med familjen eller företaget på en annorlunda julfest till havs i Göteborgs gnistrande skärgård.

”Julbord” med massor av skaldjur!
Vårt stora buffébord fullkomligt dignar av godsaker från havet.
Njut av vår populära hummersoppa tillsammans med massor av härliga skaldjur så som havskräftor, räkor, rökta räkor, musslor och rökta musslor. Ett stort utbud av sillar och laxar finns självklart att välja på liksom jansson, patéer och massor av annat gott. Läs gärna mer om vad som finns på vår meny.

Blir det någon livemusik och show?
Självklart, våra serverande artister sätter tempot för kvällen och det är bara att hänga med från start. Det blir kul, välkänt och framförallt fartfyllt. Pampiga rockballader blandas med medryckande toner från 60-talet och hitkavalkaden signerad M. Uggla får varenda kotte ombord att känna sig som kung i baren. Kvällen briserar i ett moln av tonartshöjningar och päls när våra vikingar bjuder en final med våra mest älskade schlagerfavoriter.  (Observera att det inte är Christer Sjögren och gänget)

Företag och grupper!
Med våra fartyg M/S Trubaduren och M/S Medvind har vi möjlighet att ta emot grupper i olika storlek. Vill ni tillbringa kvällen i en egen salong eller kanske hyra ett helt fartyg. Vill ni ha högt tempo med fartfylld underhållning och dans eller önskas det tid åt att t.ex. hålla tal eller prisutdelning?
Hos oss finns oändliga möjligheter!