Det är hög tid att boka årets julbord för 2020. I Göteborg finns en uppsjö, men vill ni ha något annorlunda kan ni sluta leta. 

Glöm korvar, sylta och revbensspjäll! Njut av havskräftor, färska räkor, musslor, ett stort sill- och laxbord och mycket mer samtidigt som våra serverande artister bjuder på fartfylld show!

Ombord på våra fartyg är det lätt att njuta av båda mat och omgivningar.
Ta med dig familjen, vännerna eller kanske företaget på en helkväll fylld av god mat, vackra omgivningar och glittrande underhållning.

Vår stora vinterbuffé som fullkomligt dignar av läckerheter från havet står redo för dig att avnjuta. Här trängs havskräftor, räkor, lax, sill, Jansson och mycket, mycket mer.
Självklart finns vår älskade hummersoppa också med bland delikatesserna.

Efter maten bjuds det på kaffe, te, pepparkakor, choklad och andra godsaker. Vill du läsa mer om buffén? Gör det här.

Företag & Grupper
Med våra fartyg M/S Trubaduren och M/S Medvind har vi möjlighet att ta emot grupper i olika storlek. Vill ni tillbringa kvällen i en egen salong eller kanske hyra ett helt fartyg. Vill ni ha högt tempo med fartfylld underhållning och dans eller önskas det tid åt att t.ex. hålla tal eller prisutdelning?
Hos oss finns oändliga möjligheter!

Men Corona då?
Hur läget kring Corona än ser ut under höst/vinter kommer vi att fortsatt följa de riktlinjer som myndigheterna upprättar. De åtgärder vi har tagit under sommarsäsongen kommer att hänga kvar, om det krävs. Du kan läsa mer om dessa på vår här.
Turen körs från 18:e november till 20:e december.
Alla resor måste förbokas.

Pris för vuxen inklusive resa, mat och show: 795 kr
Pris för barn 4-12 år inklusive resa, mat och show: 295 kr

Åk med gott samvete, Skärgårdslinjens fartyg går på miljöbränslet EcoPar!

Välkommen ombord!

 

 

 

Boka här!