Dags för Kick off med jobbet? Ta med kollegorna på en härlig båttur i Göteborgs skärgård och njut av fartfylld underhållning och skaldjur i världsklass!

Företagsfest, kick off eller afterwork

Planerar ni en afterwork, företagsfest, jubileum eller kickoff? Anledningarna till att hitta på något roligt med jobbet är många. Hos oss på Skärgårdslinjen (M/S Trubaduren och M/S Medvind) får ni en avslappnad kväll tillsammans med mycket skratt och god mat!

Vad gör man på en kick off hos oss?

Vi erbjuder skaldjurskryssningar och räkfrossa med underhållning i Göteborgs skärgård. Tänk dig en svängig krogshow med havet som kuliss – där har ni oss. Plus att vi dukar upp en härlig buffé med havets läckerheter. Givetvis har vi fulla rättigheter när det gäller servering av alkohol.

Dessa kryssningar lämpar sig bäst för kick offer:

Skaldjurskryssning med show – Vår populäraste kryssning. Kliv ombord på M/S Trubaduren och njut av en storslagen skaldjursbuffé bestående av havskräftor, räkor, musslor och läckra tillbehör. Under kvällen underhåller våra serverande artister er med riktiga klassiker inom pop, rock och schlager. Läs mer om skaldjurskryssning med show.

Räkfrossa med sång – Favoriten för alla som älskar färska räkor. M/S Medvind tar er med på en fantastisk kväll förbi välkända platser som Röda Sten, Älvsborgsbron och Nya Älvsborgs fästning. Även här möts ni av de serverande artisterna som bjuder på trallvänliga melodier och odödliga hits. Läs mer om räkfrossa med sång.

Skaldjursbuffé på M/S Medvind i Göteborgs skärgård.

Boka en egen salong eller en hel båt

Är ni fler än 30 personer kan ni boka en egen salong där ni har möjlighet att hålla tal, göra avtackningar och liknande. Det går även att boka ett helt fartyg. Hör av er till oss för att skräddarsy ett upplägg som passar just ditt företag. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Låt oss ta er med på en rolig och annorlunda kick off i som ni sent ska glömma i Göteborg vackra skärgård!