Turinformation

Söndag 30 maj
Öppning: 12:30
Avgång: 13:00
Ankomst: 17:00

Priser inklusive resa, mat och guidning
Vuxen 795 kr
Barn 4-12 år 295 kr

Boka här!

Morsdagkryssning med show

Fira mamma till sjöss med en fantastisk dag ombord på M/S Trubaduren, underhållande show med sång och dans, och så mycket skaldjur ni orkar äta. Hur låter det?

Den numera klassiska skaldjurskryssningen med M/S Trubaduren har blivit en favorit hos såväl göteborgarna som tillresta turister. Fartyget ligger vid Packhuskajen i Göteborgs hamn, på behagligt gångavstånd från Göteborgs centralstation.

Lagom till att båten har tagit sig ut ur hamninloppet står skaldjursbuffén färdiguppdukad och det är dags att sätta sig till bords. På något av de två restaurangdäcken sitter ni i en trivsam, maritim miljö med fönster ut mot de förbipasserande kobbarna och skären.

Buffébordet består av det bästa från havets skafferi. Vad sägs om bland annat havskräftor, räkor, musslor, inlagd strömming, sill och lax? Självklart finns alla tillbehör man kan tänka sig. Är du mer nyfiken på vad som finns på buffén så ta en titt på menyn.

Buffén står framme så att du har gott om tid att ta om tills du är mätt och nöjd. Tänk gärna på miljön och gå hellre flera gånger så att vi gemensamt håller nere matsvinnet.

Under hela kryssningen bjuder den showande besättningen titt som tätt på fartfyllda sång- och dansnummer med paljetter och spektakulära kostymer. Det bjuds på musikmedleyn som varvar den ena välkända låten efter den andra. Har vi tur och solen skiner så flyttar showen ut på däck, under bar himmel.

Utanför relingen ligger en av världens vackraste skärgårdar. Denna tur går genom södra delen av Göteborgs skärgård, förbi några av de mest ikoniska öarna.

Asperö, Köpstadsö, Styrsö, Känsö och Brännö är några av öarna som passeras. Spanar du ut mot Västerhavet ser du Vinga Fyr skymta i fjärran. Passa på att gå upp på översta däck och njut av skärgården i från bästa plats. Det är magiskt vackert!