Turinformation

Åter 2023

Onsdag – Lördag
3 Maj – 30 september

Öppning: 17:30
Avgång: 18:30
Ankomst: 22:00

Priser inklusive resa, mat och underhållning.
Vuxen 695 kr
Barn 4-12 år 295 kr

Alla resor måste förbokas

Boka här!

Räkfrossa med sång

Göteborgs skärgård

Ta med dig vännerna ombord på M/S Medvind och njut av en kväll med massor av färska räkor, skärgård och underhållande sång.

Vad vore Göteborg utan en äkta räkfrossa?
Följ med oss ut på en härlig kryssning i Göteborgs vackra skärgård.

Så mycket färska räkor du orkar äta

Vid bordet serveras ni ett välfyllt tråg med färska räkor (vi fyller på med mer räkor tills ni är mätta och nöjda). Självklart finns alla de klassiska tillbehören som hör en räkfrossa till, inklusive surdegsbröd och vår hemgjorda chiliaioli. Även här fyller vi på med tillbehör om det tar slut.

Känner ni för att lyxa till det lite extra finns det möjlighet att beställa in havskräftor och ostron.

Efter maten kan du ta en kaffe med dessert eller drink i vår härliga aktersalong eller varför inte slå dig ner under bar himmel utmed fartygets promenaddäck. Här har du den bästa utsikten när de klassiska kranarna och siluetten av Göteborg tronar upp sig. Vi passerar flera välkända Göteborgsplatser, till exempel Röda Sten, Älvsborgsbron, Eriksberg och Nya Älvsborgs fästning.

Välkänt och trallvänligt

Som på nästan alla av våra kryssningar möter ni våra serverande artister och här är det inget undantag. Välkända visor och trallvänliga melodier avnjuts i takt med att räkorna skalas. Personalen finns där för att ni ska få en så trevlig kväll som möjligt, så hugg tag i dem om ni har några frågor eller funderingar så hjälper de er.

Turen avgår från Packhuskajen och tar ca 3 timmar.