Turinformation

Premiär 6 april
Öppning: 11:30
Avgång: 12:00
Ankomst: 15:00

Priser inklusive resa och mat.
Vuxen 645 kr
Barn 4-12 år 249 kr

Alla resor måste förbokas

Brunchkryssning i Göteborgs skärgård

Södra skärgården

Vill du äta brunch i Göteborg? Följ med vår skärgårdsbåt ut på en härlig brunchkryssning i skärgården. Vi dukar upp en stor brunchbuffé med färska räkor, lax, våfflor och allt gott som hör en brunch till.

Kliv ombord på Skärgårdslinjens båt M/S Trubaduren och följ med på en oförglömlig brunchkryssning i Göteborgs vackra skärgård.

Har vi den bästa brunchen i Göteborg?

Det är såklart inte upp till oss att bestämma, men vi tror att vi har alla förutsättningar för att vara en av Göteborgs bästa bruncher. På vår brunchbuffé hittar du alla de klassiska komponenterna som vi tycker att en brunch ska ha, plus massor av läckerheter från havet i form av färska räkor, lax och musslor.

Samtidigt som du njuter av alla godsaker glider vi stillsamt förbi välkända öar och vykortsliknande vyer utanför relingen. Perfekt för dig som vill njuta av Göteborgs skärgård från första parkett.

Brunchbuffé med havets läckerheter

Vår brunch har verkligen något för alla smaker. Här hittar du bland annat yoghurt med granola, surdegsbröd med avokadokräm och räksallad, charkuterier som korv, köttbullar och ostar, fräscha sallader, juicer, frukt och minibrownies.

Såklart dukar vi även fram ett stort skaldjursbord med färska räkor, musslor, olika sorters lax och vår hemgjorda chiliaioli.

Frasiga våfflor med goda tillbehör

Hur vill du ha dina våfflor? Matiga med laxröra, tångkaviar och räkor, eller som dessert med grädde, sylt och krämig nutella. Hos oss behöver du inte välja!

Se hela menyn för brunchkryssningen här.

Tips! Vill du lyxa till det lite extra kan du köpa till ostron och havskräftor.

Mimosa på soldäck

Vad vore en brunch utan en klassisk mimosa? Här finns det alltid något gott att dricka. Varför inte ta en fördrink ute på soldäck? Välkommen ombord på en riktig brunchfest till havs i Göteborgs skärgård – det blir bubbligt, härligt och alldeles underbart!

Vi kör brunchkryssningar på lördagar. Turen avgår från Packhuskajen vid Stenpiren i Göteborg kl. 12.00 och tar 3 timmar.