Köpvillkor Skärgårdslinjen

Presentkortet gäller i ett år från beställningsdagen och i samtliga priser ingår moms.

Presentkortet går inte att ersätta med kontanter. Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om. Det gäller endast i original och presentkortet är inte kopplat till en viss person. Skärgårdslinjen ansvarar inte för förlorat presentkort.

Betalning

Betalning sker med kort enligt gällande regler för onlinebetalning i Sverige och EU. Vid fakturering görs sedvanlig kreditkontroll. För fakturering – kontakta Skärgårdslinjen.

Leveransvillkor

Presentkortet skickas till angiven adress snarast möjligt. Kunden ansvarar för att denne har fyllt i korrekta uppgifter vid köp av presentkort. Skärgårdslinjen kommer inte att ersätta felleveranser eller liknande, som beror på att kunden lämnat felaktiga uppgifter.

Ångerrätt

Lagstadgad ångerrätt, enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59), är tillämplig på avtal avseende köp av presentkort.

Detta innebär att kunden kan ångra ett köp av ett presentkort inom fjorton (14) kalenderdagar från det kunden mottagit presentkortet. Kunden behöver inte ange någon anledning för utnyttjandet av ångerrätt. Dock förutsätter utnyttjandet av ångerrätten att presentkortet inte har nyttjats helt eller delvis.

Kund som vill utnyttja sin ångerrätt kontaktar Skärgårdslinjen.