Turinformation

Onsdag – Lördag
3 Maj – 30 september

Öppning: 17:30
Avgång: 18:30
Ankomst: 22:30

Priser inklusive resa, mat och underhållning.
Onsdag till torsdag: Vuxen 795 kr Fredag till lördag: Vuxen 795 kr Barn 4-12 år 295 kr

Alla resor måste förbokas

Räkfrossa med show

Göteborgs skärgård

Ta med dig vännerna ombord på M/S Medvind och njut av en kväll med massor av färska räkor, skärgård och musikunderhållning.

Vad vore Göteborg utan en äkta räkfrossa?
Följ med oss ut på en härlig kryssning i Göteborgs vackra skärgård.

Så mycket färska räkor du orkar äta

På vårt buffébord står självklart de färska räkorna i centrum och du äter så mycket du vill och orkar. Självklart finns alla de klassiska tillbehören som hör en räkfrossa till, inklusive surdegsbröd, sallader och vår hemgjorda chiliaioli. Skulle något sina i faten så fyller vi självklart på!

Känner ni för att lyxa till det lite extra finns det möjlighet att beställa in havskräftor och ostron.

Efter maten kan du ta en kaffe med dessert eller kanske slå dig ner med en drink under bar himmel på vårt härliga soldäck eller utmed fartygets promenaddäck. Här har du den bästa utsikten när de klassiska kranarna och siluetten av Göteborg tronar upp sig. Vi passerar flera välkända Göteborgsplatser, till exempel Röda Sten, Älvsborgsbron, Eriksberg och Nya Älvsborgs fästning.

Välkänt och trallvänligt

Som på nästan alla av våra kryssningar möter ni våra serverande artister och här är det inget undantag. Trallvänliga melodier, dansvänliga dängor och odödliga pophits avnjuts i takt med att räkorna skalas. Personalen finns där för att ni ska få en så trevlig kväll som möjligt, så hugg tag i dem om ni har några frågor eller funderingar så hjälper de er.

Turen avgår från Packhuskajen och tar 4 timmar.