Turinformation

Premiär 15 november

Onsdag till söndag
November – December

Öppning: 17:30
Avgång: 18:30
Ankomst: 22:30/23:00

Priser inklusive resa, mat och show
Vuxen från 995 kr – 1095
Barn 4-12 år 295 kr

Fullständig prislista finns på sidan priser
Alla resor måste förbokas

Vinterkryss med show och havets läckerheter

Fira julen i skärgården med läckra skaldjur och gnistrande underhållning. Välkommen till våra populära vinterkryssningar med show och skaldjursbuffé på M/S Trubaduren och M/S Medvind.

Vi är inte som andra kryssningsfartyg. När andra går i vinterdvala ökar vi i stället tempot och vrider upp stämningen ombord. Ända sedan vi slog upp portarna för våra vinterkryssningar i Göteborgs skärgård hösten 2013 har det blivit en riktig klassiker för många.

En kväll du sent ska glömma

Det blir en helkväll med show, skratt och god mat. Samtidigt som ni avnjuter vår fantastiska vinterbuffé i bedövande vacker skärgårdsmiljö bjuder vår serverande personal på glittrande underhållning.

Ta med familjen, vännerna eller hela företaget och njut av en helkväll ombord något av våra fartyg M/S Trubaduren och M/S Medvind.

Tips! Läs mer om vad som gäller för företag och grupper längre ner på sidan.

Värmande glögg när du kliver ombord

Hos oss börjar julstämningen direkt. Vi välkomnar dig och ditt sällskap på kajen med värmande glögg, mandlar, russin och frasiga pepparkakor. Perfekt start på kvällen om du frågar oss.

När du sedan kliver ombord på M/S Trubaduren eller M/S Medvind möts du av vår goa personal som visar dig till bordet. Passa på att spana in alla våra fina juldekorationer, vi älskar att pynta båtarna med tindrande ljus och dekorativt granris. Mysigt är bara förordet.

Kryssningsfartyget M/S Trubaduren i Göteborgs hamn i solnedgången.
Känn doften av vår populära hummersoppa

Nämnde vi att vi inte är som andra kryssningsfartyg? Det gäller även maten. Hos oss kan du glömma korv, sylta och trötta revbensspjäll – här är det alltid havets läckerheter som gäller. Vår vinterbuffé har blivit en stor favorit hos tillresta gäster såväl som göteborgarna.

På vårt stora skaldjursjulbord hittar du vår omåttligt populära hummersoppa tillsammans med massor av läckra skaldjur. Här är ett urval av det du hittar på buffén:

  • Havskräftor
  • Färska räkor
  • Musslor
  • Hummerfondsoppa
  • Kallrökt, varmrökt och gravad lax
  • Skaldjurspaté, gubbröra och ägghalvor
  • Sill i alla möjliga smaker
  • Janssons frestelse

Se hela menyn för skaldjursjulbordet här.

Feststämning hela kvällen med våra serverande artister

Förvänta dig en kväll ombord som inte liknar något annat. När du minst anar det är det dags för våra serverande artister att riva av ännu ett shownummer. I början av kvällen är det lite lugnare tempo, men för varje skärgårdsö som skymtar förbi utanför fönstret höjs pulsen ett snäpp. Till slut fylls hela salongen av paljetter, strålkastare, sång och dans.

I våra showmedleyn rör vi oss över flera olika genrer, allt från pop och schlager till rockigare toner. Den gemensamma nämnaren är att det alltid är välkända låtar som det är lätt att gunga eller sjunga med i. Givetvis blandar vi in en och en annan jullåt också.

Juldrinkar och gottebord

Efter maten bjuds det på kaffe och te tillsammans med ett stort gottebord fyllt med pepparkakor, choklad, kolor, frukt och andra godsaker. Passa på att unna dig, det är ju ändå jul snart!

Varför inte lyxa till det lite extra och beställa in en smarrig juldrink? Våra bartenders har lång erfarenhet och vet vad som smakar gott ihop.

Julfest med kollegorna eller hela företaget

Vi tycker det är så roligt när ni vill ha era julfester hos oss. Med våra fartyg M/S Trubaduren och M/S Medvind har vi möjlighet att ta emot grupper i olika storlekar och anpassa oss efter era behov.

Vill ni tillbringa kvällen i en egen salong eller kanske hyra ett helt fartyg? Vill ni ha högt tempo med fartfylld underhållning och dans eller önskas det tid åt att till exempel hålla tal eller ha prisutdelning? Vill ni dela ut dryckesbiljetter eller betalar var och en sin dryck för sig?

Skicka en förfrågan eller slå en signal så hittar vi en lösning som passar just ert sällskap.