Välkommen till vårt julbord med skaldjursbuffé och julshow!

Är du på jakt efter ett annorlunda julbord i Göteborg? Då kan du sluta leta! Hos oss får du en oförglömlig kväll med stor julbordsbuffé, gnistrande julshow och skärgården utanför fönstret.

Om du inte har ätit julbord på båt tidigare så är det hög tid att testa nu. Våra magiska julkryssningar med show är perfekta att besöka med både företaget, vännerna eller familjen. Vi gör allt vi kan för att du och ditt sällskap ska ha en oförglömlig kväll ombord på M/S Trubaduren och M/S Medvind. Välkommen till ett annorlunda julbord!

Har vi Göteborgs bästa julbord? Vi tror det!

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi troligtvis har ett av Göteborgs bästa julbord – om inte det allra bästa! Varför då tänker du. Jo, för att hos oss får du en mix av en massa härliga saker, såsom:

  • Julshow med fartfylld liveunderhållning
  • Skaldjursjulbord med havets läckerheter
  • Goda drinkar och ett välfyllt gottebord
  • Familjär stämning, glada gäster och trevlig personal
  • Julkryssning i Göteborgs vackra skärgård
Julshow i Göteborg 2023

Under våra julbordskryssningar sätter de serverande artisterna fart på kvällen med fartfyllda shownummer. Du kommer att bjudas på välkända och medryckande sång- och dansnummer i olika genrer, allt det där som man vill ha av ett julbord med show helt enkelt.

Glöm korvar, sylta och revbensspjäll

Sa vi att vi har ett annorlunda julbord? Det gäller givetvis även julmaten. Hos oss blir det varken korvar, sylta eller revbensspjäll – här får du i stället njuta av en dignande skaldjursbuffé med fokus på havets läckerheter. Vad sägs som havskräftor, räkor, musslor, sillar, lax, Jansson och mycket, mycket mer? Självklart är även vår populära hummersoppa med bland godsakerna. Se hela menyn för julbordet här.

Julkryssning i Göteborgs skärgård

Våra båtar ligger vid Packhuskajen i Göteborg, precis vid Casino Cosmopol. Efter en kopp värmande glögg så kastar vi loss och styr kosan genom Göteborgs hamninlopp och vidare ut bland öarna i den vintriga skärgården. Det är väldigt mysigt att se Göteborg i kvällsljuset från vattnet.

Hyra en egen salong?

Är ni ett större sällskap har vi dessutom möjligheten att erbjuda en egen salong ombord. En helt unik upplevelse!

Premiären för våra julkryssningar är den 16 november och sedan kör vi fram till 16 december.

Här hittar du bokningskalendern. Säkra dina platser redan nu!

Välkommen till vår härliga julfest i Göteborg! Det blir magiskt!

Psst! Vill du veta mer om julbordskryssningarna så kan du spana in vår sida Vinterkryss med show och havets läckerheter.